Rezne na pekáči45

Rezne na pekáči

Suroviny

  • 4 rezne
  • 2 PL oleja
  • 5 PL nakrájaných húb
  • 2 ČL múky
  • 3 ČL masla
  • 4 PL posekanej šunky
  • 4 PL postrúhaného syra
  • 4 PL kyslej smotany
  • soľ
  • paprika
  • vývar 

Náročnosť receptu

jednoduchý

78%
Dĺžka prípravy: viac ako 45 min.
počet porcií: 4


Stiahnuť ako PDFVytlačiť ako PDF

Postup

Rezne podusíme ,podlejeme vývarom,pridáme huby,posekanú šunku,zalejeme kyslou smotanou s rozhabarkovanou múkou,prevaríme,posypeme syrom

Podobné články nájdete v týždenníku Báječná ŽENA

Cennik predplatneho

Tipy a triky do kuchyne

  • Mäso ochránime pred muchami, keď ho obložíme vrstvou cibule.
  • Ryby pred prípravou namočíme na 30 minút do mlieka, odstránime rybí zápach.
  • Pokiaľ pri uskladňovaní klobás nechceme, aby sa na ich povrchu tvorila pleseň, natrieme ich koncentrovaným slaným roztokom. Ak ářčáářneskonzumujeme celú klobásu a nechceme, aby odkrojená časť vyschla, natrieme rez maslom, alebo olejom.
  • Mäso umývame vždy v kuse, nikdy nie porciované a naklepávame na doštičke poliatej vodou.
  • Surové mäso nikdy nenamáčame vo vode ani dlho neumývame, len ho rýchlo opláchneme pod tečúcou vodou, aby sme nevylúhovali bielkoviny.
Všetky tipy a triky do kuchyne

Podobné recepty

Poradňa