Paradise15

Paradise

Suroviny

  • 4 cl ginu
  • 2 cl broskyňového likéru
  • 2 cl pomarančového džúsu
  • pomaranč a koktailová čerešňa na ozdobenie

Náročnosť receptu

jednoduchý

36%
Dĺžka prípravy: do 15 min.
počet porcií: 4


Stiahnuť ako PDFVytlačiť ako PDF

Postup

Ingrediencie pretrepeme v šejkri s ľadom, scedíme do pripraveného pohára. Dekorujeme pomarančom a koktailovou čerešňou a podávame.

Podobné články nájdete v týždenníku Báječná ŽENA

Cennik predplatneho

Tipy a triky do kuchyne

  • Ak chcete aby mala káva lahodnejšiu chuť, pridajte do nej trochu vanilkového cukru.
  • Keď vám vadí pach oleja pri vyprážaní, pridajte do oleja nasekanú petržlenovú vňať, čiastočne stmí pach.
  • Zaschnutý karamel odstraníte z hrnca tak, že ho až po okraj naplníte vodou a varíte, kým sa karamel, teda cukor nerozpustí.
  • Vajcia pred uskladnením neumývame, ale len zľahka utierame. Vajcia sú totiž chránené jemnou vrstvou, ktorá zabraňuje vnikaniu infekcií.
  • Olej vraj pri vyprážaní nestmavne, ak do panvice vložíte tri-štyri špáradlá.
Všetky tipy a triky do kuchyne

Podobné recepty

Poradňa