Olivovo - orechová nátierka15

Olivovo - orechová nátierka

Suroviny

  • 1 balenie syra tofu (140 gramov)
  • 150 g sójovej majonézy (tofunézy alebo sojanézy)
  • 50 g kyslej smotany
  • 50 g čiernych olív bez kôstky
  • 30 g nasekaných vlašských orechov
  • 1 mladú cibuľku

Náročnosť receptu

jednoduchý

95%
Dĺžka prípravy: do 15 min.
počet porcií: 4


Stiahnuť ako PDFVytlačiť ako PDF

Postup

Tofu nastrúhajte, alebo rozmixujte na jemno. Pridajte tofunézu, smotanu, nadrobno nasekané olivy, vlašské orechy a cibuľku. Natrite na čerstvý tmavý toastový chlieb alebo na bagetu.

Podobné články nájdete v týždenníku Báječná ŽENA

Cennik predplatneho

Tipy a triky do kuchyne

  • Mäso umývame vždy v kuse, nikdy nie porciované a naklepávame na doštičke poliatej vodou.
  • Mäso ochránime pred muchami, keď ho obložíme vrstvou cibule.
  • Mäso z hydiny bude šťavnatejšie, ako ho pred pečením pokvapkáte citrónovou šťavou
  • Údené a presolené ryby stratia slanosť, ak ich necháme hodinu stáť v mlieku a potom umyjeme.
  • Ak robíte zemiakové placky, postrúhajte k zemiakom aj jabĺčko budú chutnejšie.
Všetky tipy a triky do kuchyne

Podobné recepty

Poradňa