Námornícky šalát15

Námornícky šalát

Suroviny

  • 1 konzerva rýb v paradajkovom pretlaku
  • 1 cibuľa
  • 2 natvrdo uvarené vajcia
  • 3 kyslé uhorky
  • l majonéza /majolka/
  • soľ
  • čierne korenie

Náročnosť receptu

jednoduchý

66%
Dĺžka prípravy: do 15 min.
počet porcií: 6


Stiahnuť ako PDFVytlačiť ako PDF

Postup

Rybaciu konzervu dáme do misky a vidličkou ryby dobre poroztláčame. Pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, pokrájané vajíčka a kyslé uhorky. Nakoniec zmes polejeme majonézou a dobre premiešame. Dochutíme soľou a čiernym korením. Necháme odstáť v chladničke aspoň dve hodiny a podávame.

Podobné články nájdete v týždenníku Báječná ŽENA

Cennik predplatneho

Tipy a triky do kuchyne

  • Ak chcete, aby šampiňóny zostali biele, pokvapkajte ich citrónom.
  • Slzy pri čistení alebo krájaní cibule zmiernite tým, že ošúpanú cibuľu dáte do studenej vody.
  • Do chladničky citróny rozhodne nedávajte, pretože v nej strácajú vôňu a vysýchajú. prospeje im chladnejšie a dobré vetrané miesto.
  • Strukoviny nesoľte na začiatku varenia, ale iba na konci - rýchlejšie sa uvaria.
  • Ak vám zelenina zvädla, namočte ju do studenej vody a pridajte niekoľko kvapiek octu.
Všetky tipy a triky do kuchyne

Podobné recepty

Poradňa