Kuracie pacované prsia45

Kuracie pacované prsia

Suroviny

  • 4 kuracie prsia
  • 5 vajec
  • mletá červená paprika
  • vegeta
  • majoránka
  • soľ
  • čierne korenie
  • rasca
  • kari korenie
  • lyžicu horčice
  • 1,5 dcl oleja

Náročnosť receptu

stredne náročný

76%
Dĺžka prípravy: do 45 min.
počet porcií: 4


Stiahnuť ako PDFVytlačiť ako PDF

Postup

Všetko zmiešame v mixéri alebo ručne. Rezne naklepeme a vložíme do pacu. Necháme cez noc stáť v chladničke. Vyprážame na oleji. Podávame s hranolkami alebo ryžou.

Podobné články nájdete v týždenníku Báječná ŽENA

Cennik predplatneho

Tipy a triky do kuchyne

  • Pokiaľ pri uskladňovaní klobás nechceme, aby sa na ich povrchu tvorila pleseň, natrieme ich koncentrovaným slaným roztokom. Ak ářčáářneskonzumujeme celú klobásu a nechceme, aby odkrojená časť vyschla, natrieme rez maslom, alebo olejom.
  • Varené mäso, ktoré je určené na studené misy, musíme najprv nechať vychladnúť vo vlastnej šťave, nebude suché a bude mať dobrú chuť.
  • Mäso umývame vždy v kuse, nikdy nie porciované a naklepávame na doštičke poliatej vodou.
  • Aby sa mäso počas dňa v prírode nepokazilo, zabaľte ho do žihľavy a odložte do tieňa.
  • Jemné mäso, ako teľacie, bifteky a pod., naklepávame slabo, stačí iba obráteným nožom alebo päsťou. Tuhé mäso naklepávame viac, a to tĺčikom.
Všetky tipy a triky do kuchyne

Podobné recepty

Poradňa