Kuracie pacované prsia45

Kuracie pacované prsia

Suroviny

  • 4 kuracie prsia
  • 5 vajec
  • mletá červená paprika
  • vegeta
  • majoránka
  • soľ
  • čierne korenie
  • rasca
  • kari korenie
  • lyžicu horčice
  • 1,5 dcl oleja

Náročnosť receptu

stredne náročný

76%
Dĺžka prípravy: do 45 min.
počet porcií: 4


Stiahnuť ako PDFVytlačiť ako PDF

Postup

Všetko zmiešame v mixéri alebo ručne. Rezne naklepeme a vložíme do pacu. Necháme cez noc stáť v chladničke. Vyprážame na oleji. Podávame s hranolkami alebo ryžou.

Podobné články nájdete v týždenníku Báječná ŽENA

Cennik predplatneho

Tipy a triky do kuchyne

  • Diétne pečené mäso pripravíme tak, že ho zabalíme do pergamenového papiera alebo do alobalu a pečieme v pekáči v rúre bez tuku.
  • Divinu po upečení môžeme posypať jemne potlčenými borievkami.
  • Rezne mäsa budú mäkšie, keď ich pred úpravou na 15 minút namočíme do studeného mlieka.
  • Ryby pred prípravou namočíme na 30 minút do mlieka, odstránime rybí zápach.
  • Ak chcete, aby malo mäso cibuľovú príchuť, stačí cibuľu pokrájať na malé kúsky a pretlačiť v lise na cesnak.
Všetky tipy a triky do kuchyne

Podobné recepty

Poradňa