Falošný homár30

Falošný homár

Suroviny

  • 1 mrkvu
  • 1/2 zeleru
  • 100 g syru tehla
  • 1 lyžicu majolky
  • citrón

Náročnosť receptu

jednoduchý

71%
Dĺžka prípravy: do 30 min.
počet porcií: 4


Stiahnuť ako PDFVytlačiť ako PDF

Postup

Nastrúhame mrkvu a zeler, malo by to byť v pomere pol na pol a pokvapkáme citrónom. Pridáme nastrúhaný syr a majolku. Zamiešame a podávame so sendvičom.

Podobné články nájdete v týždenníku Báječná ŽENA

Cennik predplatneho

Tipy a triky do kuchyne

  • Pečeň je chutnejšia, keď ju pred úpravou necháte namočenú v mlieku.
  • Mlieko neprihorí, ak dno hrnca potrieme na tenko maslom.
  • Ryby pred prípravou namočíme na 30 minút do mlieka, odstránime rybí zápach.
  • Ak chcete aby mala káva lahodnejšiu chuť, pridajte do nej trochu vanilkového cukru.
  • Syr vraj pri vyprážaní nevytečie, ak ho vopred vložíte na chvíľu do chladničky.
Všetky tipy a triky do kuchyne

Podobné recepty

Poradňa