Chlebíčková nátierka30

Chlebíčková nátierka

Suroviny

  • 1 bageta
  • 4 vajcia (natvrdo uvarené)
  • 100 g trvanlivej salámy (na drobné kocky nakrájanej)
  • 4 kyslé uhorky (stredne veľké na kocky nakrájané)
  • 90 g majonézy
  • 2 lyžičky worcesterskej omáčky
  • 180 g taveného syra
  • 3 lyžičky kremžskej horčice
  • 1 cibuľa (stredne veľká
  • nakrájaná na kocky)

Náročnosť receptu

jednoduchý

71%
Dĺžka prípravy: do 30 min.
počet porcií: 2


Stiahnuť ako PDFVytlačiť ako PDF

Postup

Všetko zmiešame vidličkou dokopy a natierame na plátky nakrájenej bagety a ozdobíme.

Podobné články nájdete v týždenníku Báječná ŽENA

Cennik predplatneho

Tipy a triky do kuchyne

  • Paradajky ľahko ošúpeme, keď ich zľahka pri stopke narežeme, sparíme horúcou vodou a vzápätí prelejeme studenou.
  • Jaternice a krvavničky pri pečení nepopraskajú, keď ich pred pečením prepichneme na niekoľkých miestach alebo keď ich pred úpravou na chvíľu ponoríme do vriacej vody.
  • Rezne z mäsa  pred úpravou naklepeme, aby sa uvoľnili svalové vlákna, čím mäso skôr zmäkne. Mäso nakrájané na rezne na okrajoch nakrojíme, aby sa pri tepelnom spracovaní nekrútilo.
  • Živé ryby udržujeme jeden až dva dni vo vani v čistej vode, ktorú často miešame, aby sa lepšie okysličovala. Ryby nekŕmime.
  • Hydina bude biela a šťavnatá, ak ju pred pečením potrieme rozrezaným citrónom.
Všetky tipy a triky do kuchyne

Podobné recepty

Poradňa