Cestovinový šalát s paradajkami45

Cestovinový šalát s paradajkami

Suroviny

  • 1 balenie cestovín (mušle
  • špirály
  • mašličky)
  • 4 paradajky
  • 4 papriky
  • 1 majonéza
  • kečup
  • mleté čierne korenie
  • soľ

Náročnosť receptu

stredne náročný

75%
Dĺžka prípravy: viac ako 45 min.
počet porcií: 4


Stiahnuť ako PDFVytlačiť ako PDF

Postup

Cestoviny uvarte, nechajte vychladnúť a zmiešajte s pokrájanými paradajkami a paprikou. Ochuťte, pridajte majonézu, zmiešajte a dajte na 2 hod. odležať do chladničky.

Podobné články nájdete v týždenníku Báječná ŽENA

Cennik predplatneho

Tipy a triky do kuchyne

  • Pečené mäso bude mať krajšiu farbu, keď ho pred pečením podlejeme lyžicou mlieka.
  • Zvädnutý petržlen dáme do teplej vody, potom je opäť čerstvý.
  • Ak chcete z citróna ľahko vytlačiť šťavu, pogúľajte ho najskôr po stole.
  • Pri výrobe domácich cestovín cesto nikdy nesolíme, lebo by nevyschli, solíme až vodu pri varení.
  • Pri obaľovaní mäsa pred vyprážaním nakvapkáme do vajíčka trochu oleja, strúhanka sa bude lepšie držať na mäse.
Všetky tipy a triky do kuchyne

Podobné recepty

Poradňa