Cestovinový šalát Gurmán30

Cestovinový šalát Gurmán

Suroviny

  • 3 šálky uvarených cestovín
  • 1 konzervu sterilizovanej kukurice
  • 4 mrkvy
  • 1 čínsku kapustu
  • 2 červené cibule
  • pečené mäso
  • 3 papriky
  • 4 lyžice majonézy
  • 4 lyžice bieleho jogurtu
  • 2 lyžice korenia Gurmán
  • vegetu

Náročnosť receptu

jednoduchý

73%
Dĺžka prípravy: do 30 min.
počet porcií: 4


Stiahnuť ako PDFVytlačiť ako PDF

Postup

Zeleninu a mäso nakrájame na rezance. V miske zmiešame majonézu a jogurt s korením, spojíme v šalátovej miske. Dochutíme soľou a korením.

Podobné články nájdete v týždenníku Báječná ŽENA

Cennik predplatneho

Tipy a triky do kuchyne

  • Prekypeniu vody pri varení cestovín zabránime aj tak, že do vriacej vody pridáme zopár kvapiek oleja.
  • Mäso z hydiny bude šťavnatejšie, ako ho pred pečením pokvapkáte citrónovou šťavou
  • Rozrezaný citrón uchováme tak, že ho reznou plochou položíme na tanierik a dáme do chladničky.
  • Pri príprave mäsa doň nikdy nepicháme vidličkou, vytiekla by šťava.
  • Pri varení zemiakov používame čo najmenej vody (aby sa nevylúhovali vitamíny a minerály).
Všetky tipy a triky do kuchyne

Podobné recepty

Poradňa