Cestovinový šalát farebný15

Cestovinový šalát farebný

Suroviny

  • 2 balenia farebnej cestoviny
  • 1 konzervu sójových klíčkov
  • 1 konzervu fazule v chili omáčke
  • 1 konzervu hrášku
  • talianskú zmes na špagety alebo kečup

Náročnosť receptu

jednoduchý

79%
Dĺžka prípravy: do 15 min.
počet porcií: 4


Stiahnuť ako PDFVytlačiť ako PDF

Postup

Do osolenej vriacej vody vysypeme 2 sáčky farebnej cestoviny. Po uvarení zcedíme vysypeme do misy, zmiešame s produktami a na koniec vlejeme zmes na špagety alebo kečup podľa chuti.

Podobné články nájdete v týždenníku Báječná ŽENA

Cennik predplatneho

Tipy a triky do kuchyne

  • Keď orechy cez noc necháme v studenom mlieku, budú sa ľahšie lúpať. Nebudú sklovité, ako sa to stáva pri sparení, ale ostanú pekné biele.
  • Ryby pred prípravou namočíme na 30 minút do mlieka, odstránime rybí zápach.
  • Strukoviny nesoľte na začiatku varenia, ale iba na konci - rýchlejšie sa uvaria.
  • Stará a tvrdá hydina (sliepka, hus) rýchlejšie zmäkne, keď mäso naklepeme. Najskôr ho trochu ovaríme a až potom pečieme.
  • Mäso na rezne alebo bifteky, ktoré kúpime v polotovaroch a budeme ho upravovať až na druhý deň, dobre potrieme rozpusteným maslom a uschováme v chlade. Plátky mäsa neoschnú a budú krehké.
Všetky tipy a triky do kuchyne

Podobné recepty

Poradňa