Carribbean Night15

Carribbean Night

Suroviny

  • 3 cl hnedého rumu
  • 1 cl citrónovej šťavy
  • 3 cl pomarančovej šťavy
  • 4 cl ananásovej šťavy
  • 1 cl cukrového sirupu

Náročnosť receptu

jednoduchý

30%
Dĺžka prípravy: do 15 min.
počet porcií: 1


Stiahnuť ako PDFVytlačiť ako PDF

Postup

Všetky prísady spolu s ľadom dobre pretrasieme v šejkri a nápoj nalejeme do pohára.

Podobné články nájdete v týždenníku Báječná ŽENA

Cennik predplatneho

Tipy a triky do kuchyne

  • Pri ceste na koláče, zákusky a torty, marcipáne, cukrových glazúrach, želatíne, aspikových jedlách, krémoch, pudingoch, šťavách, omáčkách sa dajú nahradiť chemické farbivá: Zelená - surovou špenátovou šťavou, červená - cviklovou šťavou, ružová - černicovou šťavou, hnedá - kakaom, nescafé, oranžová - rajčinovou šťavou, alebo pomarančovou šťavou zmiešanou so žltou repou, žltá - šťava zo žltej repy.
  • Keď vám vadí pach oleja pri vyprážaní, pridajte do oleja nasekanú petržlenovú vňať, čiastočne stmí pach.
  • Prihorenú omáčku prelejeme ihneď do čistého kastróla a povaríme s chlebovou kôrkou.
  • Na vymastenie plechu alebo panvice dobre poslúži surový očistený a rozkrojený zemiak a vidlička, ktorú do neho zapichneme a tak rovnomerne rozotierame tuk.
  • Po priliatí zápražky varte pokrmy odokryté, aby nevykypeli.
Všetky tipy a triky do kuchyne

Podobné recepty

Poradňa