Boršč (pre deti od ukončeného 8. mesiaca)15

Boršč (pre deti od ukončeného 8. mesiaca)

Suroviny

  • mrkva
  • petržlen
  • zemiaky
  • mäso (králičie
  • kuracie,..)
  • červená repa
  • pór
  • ovsené vločky na zahustenie
  • olej

Náročnosť receptu

jednoduchý

76%
Dĺžka prípravy: do 15 min.
počet porcií: 1


Stiahnuť ako PDFVytlačiť ako PDF

Postup

Všetko nakrájame do hrnca s kojeneckou vodou a dáme variť. Pred koncom na 5 min dáme ovsené vločky a po ukončení varenia pokvapkáme kvalitným olejom. Potom podľa potreby môžeme namixovať, namačkať alebo podávať už s väčšími kúskami.

Podobné články nájdete v týždenníku Báječná ŽENA

Cennik predplatneho

Tipy a triky do kuchyne

  • Ak potrebujete len niekoľko kvapiek citrónovej šťavy, napichnite citrón vidličkou a vytlačte šťavu.
  • Smotanové polievky sa nezrazia, ak do smotany, aj kyslej, pridáme malú lyžičku cukru.
  • Zemiaky pri varení v šupe nepopukajú, ak do vody prilejete trochu octu.
  • Slzy pri čistení alebo krájaní cibule zmiernite tým, že ošúpanú cibuľu dáte do studenej vody.
  • Presolenú polievku (nie vývar) zlepšíme pridaním malého množstva mlieka alebo povarením surového očisteného zemiaku.
Všetky tipy a triky do kuchyne

Podobné recepty

Poradňa